Winkelwagen
UV-C Technologie in de Luchtreiniger

UV-C

UV-C Technologie in de Luchtreiniger. De UV-C functie in deze luchtreiniger benut een geavanceerde en veilige methode door ultraviolet licht met een golflengte van 254 nanometer te gebruiken. Dit licht valt binnen het UV-C spectrum, dat bekend staat om zijn krachtige kiemdodende vermogen.

De UV-C lamp in de luchtreiniger is volledig ingekapseld, waardoor de straling beperkt blijft tot binnen het apparaat en er geen risico bestaat op blootstelling in uw leefomgeving. Dit maakt het apparaat veilig voor gebruik binnenshuis. Terwijl lucht door het apparaat stroomt, worden micro-organismen zoals bacteriën, virussen en huisstofmijt blootgesteld aan de UV-C straling, die hun DNA beschadigt. Dit vernietigt de micro-organismen effectief en voorkomt dat ze zich verder kunnen verspreiden of vermenigvuldigen.

UV-C Technologie in de Luchtreiniger

Deze UV-C technologie is bijzonder waardevol voor huishoudens met huisdieren, zoals honden, katten en vogels, en mensen die gevoelig zijn voor allergieën of ademhalingsproblemen. Huisdieren kunnen de hoeveelheid allergenen en micro-organismen in de lucht verhogen. Door deze UV-C luchtreiniger te gebruiken, kan de luchtkwaliteit in uw huis aanzienlijk verbeterd worden, wat bijdraagt aan een gezondere leefomgeving.